Aktuális programunk

 Márton-napi borvacsora.png

Márton-napi borvacsora

  November 9-én Márton-napi borvacsorát tartunk. A Viridáriumban egész hétvégén kóstolhatóak Márton-napi étlapunk fogásai, szombat este 6-tól azonban kizárólag regisztrált vendégeinket fogadjuk hagyományos borvacsoránkon. Regisztrálni a szaszibirtok@gmail.com e-mail címen lehet.

Ludaskása sorunk 13.500,- forintba, Libacomb sorunk pedig 14.500,- forintba kerül. A foglalást akkor tekintjük véglegesnek, ha emailben vagy telefonon megtörtént a menüválasztás és a részvételi díj beérkezett a számlánkra.

 


 

szaszi_birtok_uzleti_hirlevel_20190731.jpg

 

 

 

 


 

Untitled-1.jpg

A tavalyi flower-power hangulattal, de több helyszínnel várjuk idén a hegy megelevenedésének éjjelén a látogatókat. Vinotékánk speciális „hajnali” borválasztékkal, frissen sült pogácsával és pereccel, nyitott teraszunk szaftos pulled pork szendviccsel (tépett mangalica húsos pita) és Torzsa Gabi Akusztik élő dallamaival készül az eseményre. A hangulatvilágításért a csillagok és tűzkosarak felelnek, a nyári mezítlábas tánc helyszínét a szabad felületek biztosítják!

 

BELÉPŐ A RENDEZVÉNYRE: 2000 Ft, amely vissza nem váltható egyedi, külön az eseményre készült borospoharat, a programokra való részvételt biztosítja.

Hajnlig Kollázs2.jpg