Webshop

Vörös szőlőmag őrlemény 200 g


2018

Először Nobel-díjas tudósunk, Dr. Szentgyörgyi Albert írta le még 1936-ban a szőlőmag emberi szervezetre kifejtett kedvező hatását. Õ mondta ki azt is először, hogy a szőlőmag tartalmazza valószínűleg a legtöbb természetes antioxidánst. A biogazdaságunkban előállított (Cabernet sauvignon, Pinot noir) bioszőlőmagból készített őrlemény polifenol tartalma rendkívül magas, természetes olajtartalma  az őrleményben maradt, mert az előállítását nem előzte meg sajtolás. A polifenolok a szabad gyökök megkötésében, antioxidáns aktivitásukkal játszanak nélkülözhetetlen szerepet a gyógyításban, táplálkozásban. A szőlőmagban található ásványi anyagok, vitaminok, fitoösztrogének és egyéb bioaktív anyagok szerteágazó jótékony hatásaival könyveket lehetne megtölteni. Ajánlott napi bevitel felnőttek számára 2g (teáskanálnyi mennyiség), folyadékban, joghurtban, kefírben. Vérzékenység esetén ellenjavalt!

2 450 Ft

Ajánlatkérés