Vendéglátás

Minden a diófa alól indult, ahol az árnyékban lehetett bort kóstolni, miközben Szigliget körvonalai törték meg a szőlő hosszú sorait, a nap pedig megcsillant a távolban a Balaton vizén. Endre pedig mesélt. A diófa köré aztán épült pince, vinotéka, és legvégül étterem is, de a mesélés és a közös kóstolás soha nem ért véget.

Kóstolj bele a terroirba az ország egyik
legelső minősített bio birtokán!

 

NYITVA A TERASZ!

NYITVA A TERASZ!

NYITVA A TERASZ!

Megnyitottuk az étterem teraszát! Foglaljatok asztalt telefonon!

Asztalfoglalás: +3630-690-8808

Étlap

Aktuális kedvencünk az étlapról

Aktuális kedvencünk az étlapról

Egyszerű, könnyű és olyan puha, hogy szinte elolvad a szádban. Bélszín carpacciot csak a legjobb minőségű húsból érdemes készíteni, ezért az alapanyagot Dembrovszki Sándortól szerezzük be, aki családjával több mint tizenöt éve gazdálkodik a Hortobágyi Nemzeti Parkban. A bélszínt kérgesítjük, hajszálvékonyra szeleteljük, megöntözzük olivaolajjal, majd erre jön a fenyőmag, a rukkola és a parmezán. Már csak egy pohár Csókaszőlő 2020 vagy Furmint 2020 kell hozzá (hangulatodnak megfelelően) és egy jó társaság.

Bélszín carpaccio, fenyőmag, rukkola, parmezán

Aktuális kedvencünk az étlapról

Viridárium étterem:

Szent György-hegy 8265 Hegymagas, 035/25/A hrsz.
készpénzes és bankkártyás fizetés, SZÉP Kártya elfogadóhely
Nyitvatartás: CS - H: 12 - 21.30 (kedd, szerda zárva)

Szigligeti vinotéka:

8264 Szigliget, Kisfaludy u. 26.
készpénzes és bankkártyás fizetés, palackos borvásárlás
Nyitvatartás: H - V: 10 - 19

Hegymagasi vinotéka:

Szent György-hegy 8265 Hegymagas, 035/7 hrsz
készpénzes és bankkártyás fizetés, palackos borvásárlás, kóstolás, borkísérő falatok
Nyitvatartás: V - CS:10 - 19  P - SZ:10 - 20
egész évben nyitva

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide